Hallo, wij zijn Crossmark!

Ons profiel

Crossmark is een full service bureau waar communicatie en service hoog in het vaandel staan.

Onze diensten

Grafische communicatie, B-to-B tijdschriften, beeldmanipulatie, websites, en advies zijn onze kernactiviteiten.

Ons team

Het hele team werkt nauw samen om elke boodschap om te zetten in duidelijke communicatie.

Creatief met merken

Logo • Huisstijl • Branding

Elke organisatie is enorm gebaat bij een sterk herkenbaar logo, want het verhoogt de zichtbaarheid van uw merk en laat toe te differentiëren van uw huidige concurrentie. Wij werken dan ook nauw samen met u om het perfecte logo te creëren dat past bij u en uw organisatie, maar kunnen u ook helpen dat beeld of gevoel door te trekken naar een volledige huisstijl en branding.

Lees verder ...

Creatief met code

Websites • Enterprise applications

Een website is een belangrijk uithangbord van uw organisatie, maar zal alleen uw doelpubliek aantrekken als deze er een meerwaarde vindt. Dankzij onze beproefde systematiek kunnen we ervoor zorgen dat uw webstek aantrekkelijk, dynamisch en toegankelijk is. Bovendien sta je zelf aan het roer, dankzij het door ons ontwikkelde CMS, dat speciaal is afgestemd op uw gebruiksgemak.

Lees verder ...


Creatief met beelden

Grafisch ontwerp • Fotomanipulatie • Fotografie

We ontwerpen uw logo, brochure, direct mailing, verpakking… en volgen het hele traject, tot en met druk, nauwgezet op. En dit voor elke job, in elke fase van uw project. Met behulp van geavanceerde digitale technieken bewerken wij uw foto’s tot in de kleinste details. Kleurbeoordeling, color management en Photoshopbewerkingen hebben voor ons geen geheimen.

Lees verder ...

Creatief met woorden

Copywriting • Slogans • Naamgeving

Op originele wijze geven we vorm aan teksten en visuele ondersteuning die beklijvend aanspreken, maar vooral ook uw boodschap kunnen uitdragen. Een tweeledige insteek, waarbij we het subjectieve objectiveren en het abstracte concretiseren. Professioneel opgestelde teksten, die uw klanten aanzetten tot daadwerkelijke actie. Bij ons telt immers elke letter!

Lees verder ...


Enkele van onze klanten


Stihl

Reynaers

Neckermann

CoGiVa

Construx

Pegase

Niels Albert Bike Store

ICMC

ENAR

Van Looy Bouwgroep

Rotary Club Keerbergen

BP Decor

Phi Data

FinAid

Galy

Imelda

HospiZine

Château&Co