Crossmark is creatief ...

Creatief met code.

Een website is een belangrijk uithangbord van uw organisatie, maar zal alleen uw doelpubliek aantrekken als deze er een meerwaarde vindt. Dankzij onze beproefde systematiek kunnen we ervoor zorgen dat uw webstek aantrekkelijk, dynamisch en toegankelijk is. Bovendien sta je zelf aan het roer, dankzij het door ons ontwikkelde CMS, dat speciaal is afgestemd op uw gebruiksgemak.

 


 

Webdesign & development

Welke organisatie kan er tegenwoordig nog zonder website? Wij ontwerpen en ontwikkelen sites op maat van onze klant. Van kleine informatieve one-pagers tot uitgebreide webshops. Geen project is te klein of te groot voor Crossmark.

Content beheer

Elke site van Crossmark is gebouwd in een zelf ontwikkeld beheersysteem, dat we "Asteriks" gedoopt hebben. Asteriks is gemaakt vanuit een gebruiksgemakprincipe, zodat we u zelf het roer in handen kunnen geven.

Enterprise applications

Webapplicaties hoeven niet altijd websites te zijn. Onze technische kennis en analytische blik kunnen ook aangewend worden om bedrijfsprocessen te verbeteren met de hulp van interactieve tools die zowel online als lokaal te gebruiken zijn.

 


 

Klinkt het goed?

Het hele team van Crossmark staat klaar om u te helpen, adviseren of voor u prachtige creaties te maken.
Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact / Offerte

Crossmark is creatief ...