Crossmark is creatief ...

Creatief met beelden.

We ontwerpen uw logo, brochure, direct mailing, verpakking… en volgen het hele traject, tot en met druk, nauwgezet op. En dit voor elke job, in elke fase van uw project. Met behulp van geavanceerde digitale technieken bewerken wij uw foto’s tot in de kleinste details. Kleurbeoordeling, color management en Photoshopbewerkingen hebben voor ons geen geheimen.

 


 

Grafisch ontwerp

Crossmark is ontstaan als een ontwerpbureau, dus grafisch ontwerp is voor ons nog steeds een belangrijk begrip. Daarom zijn wij hélemaal niet vies van creatieve lay-outs, DTP of taalwissels, voor alle grote of kleine ontwerpprojecten.

Fotomanipulatie

Een beeld zou meer moeten zeggen dan 1000 woorden. Helaas is dat niet altijd het geval, door bijv. storende elementen of belichting. Gelukkig kan u rekenen op onze magische vingers, die elk beeld een pak spraakzamer kunnen maken.

Fotografie

Onze passie voor spraakmakende beelden manifesteert zich ook in onze passie voor fotografie. Wanneer er geen beelden beschikbaar zijn, helpen wij graag u, uw producten en/of locaties in beeld te brengen.

 


 

Klinkt het goed?

Het hele team van Crossmark staat klaar om u te helpen, adviseren of voor u prachtige creaties te maken.
Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact / Offerte

Crossmark is creatief ...