Je bekijkt momenteel enkel showcases. Wil je liever naar alle realisaties?

CoGiVa - Communication Tools SHOWCASE

       

Een merk met een exclusief gevoel.

Al van bij de oprichting is Crossmark een trotse partner van CoGiVa. In een ontzettend nauwe samenwerking konden we samen met hen een branding uitbouwen die stevig in zijn schoenen stond. De ambitie van CoGiVa was ook groot, en gelukkig kon (en mocht) Crossmark hen bijstaan met alle nodige tools om hun merk van de grond te krijgen.

Samen met hen stelden we een plan op, zodat bij elk nieuw bouwproject de juiste mensen op het juiste moment van start konden gaan met het aanvragen en invullen van de nodige communicatietools: teasers, advertenties, promotie campagnes en verkoopsbrochures.

Wie is CoGiVa?

De kernactiviteiten van CoGiVa bestaan uit het ontwikkelen van vastgoed activiteiten. CoGiVa staat voor "Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Duurzaamheid" en is het symbool voor soliditeit en ethiek, maar ook en vooral voor klantvriendelijkheid en flexibiliteit. CoGiVa werkt enkel samen met specialisten op het gebied van: ontwerp, architectuur, budgettering, studie en planning, die zich onderscheiden door: hun persoonlijke inzet, hun technische knowhow, hun kostenbewustzijn en hun organisatie.