Wij doen • Logo ontwerpBrandingWebdesignen meer...

Ontdek ook  c-pub c-mailContact

Crossmark bvba
Rijmenamseweg 21 • 2820 Bonheiden

 

Tel.: 015 52 80 60 • Fax: 015 52 80 61
info@crossmark.be

 

Wegbeschrijving

Vanuit Antwerpen:
E 19 richting Brussel, afrit 9, Mechelen Noord, aan de afrit naar rechts. Rechtdoor rijden, voorbij McDonald's, richting Nekker, parallel met de vaart. De Nekkerhal voorbij rijden en aan de tweede lichten rechts, richting Bonheiden (Mechelsesteenweg). Enkele kilometers rechtdoor, de kerk aan de linkerzijde voorbij rijden, twee straten verder aan de linkerkant.

 

Vanuit Brussel:
E 19 richting Antwerpen, afrit 9. Mechelen Noord, aan de afrit naar rechts. Rechtdoor rijden, voorbij McDonald's, richting Nekker, parallel met de vaart. De Nekkerhal voorbij rijden en aan de tweede lichten rechtes, richting Bonheiden (Mechelsesteenweg). Enkele kilometers rechtdoor, de kerk aan de linkerzijde voorbij rijden, twee straten verder aan de linkerkant.

 

Vanuit Keerbergen:
Van de kerk van Keerbergen, volg de oudstrijderslaan richting Bonheiden/Mechelen. Dan altijd rechtdoor volgen (via de Mechelsebaan, en vervolgens de Rijmenamseweg). Bij de derde lichten (die aan de uitrit van het Imelda-ziekenhuis) nader je het dorp, de winkel ligt aan de rechterzijde vlak nadat je de bebouwde kom betrad.

contact

avatar image